Det er mange av oss som liker å være kreative, men det er også mange av oss som skulle ønske vi var mer kreative – og i denne artikkelen skal vi se på hvordan du kan være kreativ.

Ha lave forventninger

De fleste av oss har veldig høye forventninger til at det vi produserer skal være så perfekt som overhodet mulig, men det er ikke sånn verden fungerer. Det er jo sånn at øvelse gjør mester, ikke å prøve gjør mester. Derfor må du forvente at du ikke skal være mester allerede før du har begynt.

Et eksempel er tegning. Når vi er små så tegner vi masse i både barnehagen og på skolen, men når vi slutter på skolen så slutter også mange med tegning. Når vi i voksen alder setter oss ned for å tegne igjen så vil vi se at vi tegner slik vi gjorde når vi gikk på skolen. Dette er noe som forbauser mange, men det burde jo ikke være så overraskende. Du har ikke øvd på å tegne, så derfor tegner du ikke annerledes.

Prøv nye ting

Vi har tidligere skrevet om hvordan du kan prøve ut nye ting, så vi anbefaler denne artikkelen. Der nevnte vi også at det er mulig å lage sine egne tapeter, som absolutt er noe du bør prøve. Sjekk ut Familietapeter.no for å finne ut av hvordan du kan gjøre dette.

Ikke invester i masse utstyr

Det rareste mange av oss gjør er å gå til innkjøp av mye fancy utstyr når vi finner en hobby vi vil prøve oss på. Vi anbefaler at du holder på med denne hobbyen i minst 6 måneder før du gjør noen store innkjøp.

Meld deg inn i grupper

Det finnes så mange grupper der ute, enten det er på sosiale medier eller hvor dere kan møtes og diskutere litteratur, kunst, strikking og mye annet. Bli med i disse gruppene!