Når ting fungerer optimalt så kan man nesten sammenligne det med kunst. Det flyter som naturens bølgedaler i vann, luft og lys. Man kan sammenligne det med fargespekteret som forteller oss alt om distanse, størrelse og intensitet, samtidig når alt er bygget på en og samme opprinnelse.

Suksessfulle systemer er bygd opp akkurat som kunst, og har du ferdighetene som trengs kan du nesten gjøre hva som helst – for alt blir til gull. Men for de aller fleste kunstnere og kreative sjeler, så forblir kunsten deres uoppdaget. Det skal bare litt mer til for at du kan bli oppdaget og elsket av mennesker over hele verden. Har du lyst å ta kunsten inn i bedriften?

Velg et system som backer deg opp hele tiden

Kunst beskrives ofte som noe vakkert og estetisk, men kunst kan også være system i et underlig kaos. Jazz, impresjonisme eller en kunst bygget på den røde tråd, er alle med på å skape noe andre kan beundre og elske. Ofte handler det om sirkulære former som går ut i evigheten. Klarer du å identifisere sirklene i ditt kaos, så kan det hende du sitter på en gullgruve.

Stratsys som du finner på den informative nettsiden Stratsys.com, er et slikt system som alle bedrifter burde hatt. Det er mange grunner til at Stratsys vil hjelpe deg, enten du driver med kunst eller bare har en liten bedrift du vil leve av. Noen bedrifter har allerede økt fortjenesten med deres hjelp:

  • Stena
  • JM
  • Aleris

Bedrifter som driver innenfor mange ulike bransjer, slik som transport, bygg og anlegg og helse. Stratsys opererer i både det offentlige og det private markedet. Med over 25 års erfaring betyr det at de har et stort nettverk å lene seg på. Her finner man aktører som du kanskje ikke trodde du kunne samarbeide med eller som du ikke visste eksisterte.

Kompleksitet fanget i enkelhet

Noe av det som Stratsys lykkes med, er å fange kompleksiteten i enkle løsninger. Det er nesten umulig for en som er så engasjert i sitt virke å klare å sette alt i system. Lar man heller et system legge til rette for driften, så kan man fokusere bedre på de tingene man er best på. Man hører det ikke så ofte, men man må identifisere flaskehalser og de svake leddene. Svake ledd er likevel utrolig viktige. De utfører en oppgave.

Som kunstner er kanskje dine svakeste ledd lokalet eller lyssettingen? Eller kanskje økonomien? Gir du Stratsys.com en sjanse vil du garantert få et forslag til strategi og utvikling for en suksessfull historie. Gir du dem innpass, kan du senke skuldrene og se suksessen rulle inn. Les alt du trenger for å bli overbevist på Stratsys.com, og la forvandlingen skje.

Kunst er som olje, tannhjul og mekanikk

Når alt går på skinner, når du innser at folk snakker om deg, når telefonen begynner å ringe, når dine sosiale medier fylles med beundrere. Det er kunst som fungerer som et tannhjul i et system. Det kan være helt nye pensler, et studio å mikse låter i, noen som tar seg av logistikken. Mer skal ikke til for å ha mulighet for å lykkes.