Noen ganger er det langt å kjøre for å komme til spennende kunstutstillinger. Det gjelder spesielt dersom du bor ute i distriktet. Da må du kanskje også kjøre på dårlig opplyste veier. I tillegg er det mørkt og glatt deler av året her i Norge, og hvis det regner eller snør i tillegg, kan det bli utfordrende å kjøre trygt. Da er det lurt å investere i ekstralys til bilen.

Kjøpe håndverk

Kanskje er det ikke en utstilling du skal til. Det kan også hende at du tenker deg ut på landet for å kjøpe brukskunst av en håndverker. Mange driver småskalaproduksjon av brukskunst og kunsthåndverk, og flere slike kunstnere har verkstedet eller atelieret hjemme hos seg selv. Da kan det tidvis være både vanskelig og kronglete å komme seg dit. Men ofte er det virkelig bryet verdt. Har du oppdaget en talentfull håndverker som bor utenfor allfarvei, trenger du garantert ekstralys på bilen når du skal kjøre dit. Uansett hvilket ærend du har, vil du sette pris på gode ekstralys fra Nordeye når du skal ut på svingete og mørke norske veier.

Brukskunst er fantastisk

Brukskunst har lange tradisjoner, og er rett og slett kunstgjenstander som du kan bruke i hverdagen, Ofte har brukskunstnere egne utstillinger med det de lager, mens andre lager ting på bestilling. Dette er kanskje noe av det fineste du kan gi bort i gaver ved spesielle anledninger, og det er dessuten både spennende og lærerikt å besøke en kunsthåndverker eller se en utstilling med brukskunst. Når du har gode ekstralys på bilen, spiller det ingen rolle hvor kunstneren eller utstillingen befinner seg. Du kommer deg tryggere fram når bilen har gode lys, og det blir også tryggere for andre folk som ferdes på veien, for eksempel fotgjengere eller syklister, når du kan se dem på god avstand.

Brukskunst og kunsthåndverk