De aller, aller fleste av oss har gått på skolen og hatt faget forming eller kunst og håndverk. Dette er for mange noen av favorittfagene rett og slett fordi man kan leke med så mange forskjellige ting! Når vi blir voksne glemmer vi ofte at det å lage ting eller drive med hobbyer kan gi oss så mye og få utløp for kreativiteten vår. Derfor skal vi i denne artikkelen gå inn på hvordan du kan være mer kreativ i hverdagen!

Begynn med en gammel hobby

Hva likte du å gjøre når du var yngre? Likte du for eksempel å brodere? Hvorfor ikke begynne med det igjen? Det finnes en rekke aktiviteter du kan gjøre som er ganske festlig innen broderi, geriljabroderi er eksempelet på et av dem. Kanskje du likte å strikke? Hvorfor ikke begynne med det igjen?

Finn noe du alltid har lyst til å gjøre

Det er mange som tenker at det hadde vært gøy å bli med i en keramikk-klubb og lage sine egne tallerkener. Hvorfor ikke gjøre det nå? Det finnes så mange måter du kan være kreativ i hverdagen på. Noe vi anbefaler er å sjekke Aftenskolen eller annonser i aviser. Nå som de fleste av oss er på nett kan man også sjekke en del Facebook-grupper og se hva de tilbyr.

Det å leve ut sine drømmer og prøve nye ting er noe av det viktigste vi kan gjøre for å holde på vår egen kreativitet. Det er nettopp derfor vi vil oppfordre deg til å gjøre det. Hva er det verste som kan skje? At du ikke likte å lage keramikk-tallerkener? Det beste som kan skje er jo at du finner en hobby som du elsker og som du treffer en rekke nye mennesker i. Hvorfor ikke prøve seg i dag?