Har du noen gang tenkt over at kroppen din er et kunstverk? Hvis ikke, så vil vi fortelle deg at den er det! Den er nyttig, den er fin å se på og ikke minst er den utrolig praktisk. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan du kan bruke kroppen din i kunstneriske sammenhenger!

Endre på kroppen din

Det er flere ting du kan gjøre for å endre på kroppen din. Du kan begynne å trene, du kan farge håret, du kan endre stilen din og du kan ta tatoveringer eller piercinger. Det er masse du kan gjøre for å gjøre kroppen din enda mer din. Noe du også kan gjøre er å optimalisere brystene dine, noe som flere og flere kvinner der ute velger å gjøre. Ved hjelp av Motiva sine eksperter kan du få hjelp til å få brystene dine akkurat slik du ønsker dem. Hadde ikke det vært ganske bra?

Bruk kroppen din

Kroppen din er til for å brukes, du kan for eksempel være kreativ eller du kan bruke den til å trene. Du kan også bruke kroppen til å leve av kunst. Hvis kroppen din er dette kunstverket, kan det være interessant å dokumentere hva som skjer med den over lang tid. Dette kan bli et stort verk! Vi mener også at kroppen din er til for å prøve noe nytt. Så hvorfor ikke begi seg ut på dette i dag?

Det er jo selvsagt flere grunner til at nettopp kroppen din er et kunstverk, men vi er veldig opptatt av at det er din kropp og du skal kunne gjøre hva du vil med den. Hvis du har lyst til å endre på noe, hvorfor ikke gjøre det? Det å leve med en kropp man er utrolig fornøyd med, er noe av det aller beste man kan gjøre for seg selv. Hvorfor ikke gjøre din egen kropp til et kunstverk du er stolt av å se i speilet? Det er et mål vi alle bør jobbe for, for det gjør underverk for både din fysiske og psykiske helse!