Som kunstner er du fullstendig avhengig av å promotere dine egne valg. Men når det er sagt, det er enorme summer som skal gjemmes i kunst i dag. Da Andreas Wahl testet ut sine ferdigheter som kunstmaler, fant man fort ut at den røde tråden egentlig bare er en godt skjult hemmelighet for allmuen.

Så enkelt er det nok ikke, for hva skulle vi ha gjort uten kunst og kultur. Vi kan bli pirret av et vakkert maleri og tenke at dette må være en gave fra gudene, ei forstår vi hvordan noen kan skape noe så vakkert. Så er du bitt av basillen, hva skal til for at du lykkes?

Noen eksempler

Elektrifisering

Spurte du en ekspert for 10 år siden så ville ingen ha fortalt deg at el-biler skulle bli ledende. I dag lages ingen nye biler med tradisjonell forgasser motor. Alle biler produseres med elektriske batterier. Gratis opplading fra easee ladeboks som gjør at man kan strømme fra egen vegg. De som velger miljøvennlig i dag sparer masse penger.

Legge en plan

En grunnleggende faktor for dem som lykkes er å legge en plan. Dette kan være en plan som har så høytliggende ambisjonsnivå som man bare vil. Se på Jeff Bezos, verdens rikeste mann. Som fattig student fikk han en lysende idé som han ikke var redd for å uttale. Grunnen til det var at det var ingen andre som forstod potensialet til planene hans. Da teknologien var utviklet, ble han fort verdens rikeste mann.

Talentet er lært

Mange tror at noen mennesker er utstyrt med talenter. Det er til en viss grad riktig, men selv ikke Beethoven lærte alt selv. Både hans far og bestefar jobbet med musikk som hoff-kapellmester og tenor. Når Ludwig begynte å klunke på tangentene, så var det ikke uten grunn. Vil du lykkes, må det kanskje være gjennom dine barn, lær dem tidlig å skape kunst.

Hvorfor kan strømming hjelpe deg

Som sagt er elektriske løsninger med på å hjelpe oss. Tenk på hvor mye du kan spare. Hva koster strømmen gjennom et år? 10 tusen? 20 eller kanskje 30.000 kroner. Med solceller på taket kan du til og med selge overskuddet til utleieren! Penger du kan frigjøre for å begynne med den kunstformen du måtte elske.

Når du strømmer online, så vil mange finne din kunst, enten det er maleri eller musikk. I dag kan man til og med legge inn en betalings-knapp for bidrag og salg. Mange bruker disse teknikkene for å selge kunsten sin. Internett er faktisk så nyttig at mange kan jobbe hjemmefra uten å reise verden rundt. Det sparer deg for store summer hvert år. Velg å elektrifisere hele livet ditt, da kommer du i gang med kunsten din!