Det er alltid gøy å prøve noe nytt, og når det kommer til kunst er det mange måter du kan gjøre det på. Selv om du ikke nødvendigvis er flink til å tegne, kan det jo være at du er kunstnerisk på andre måter. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på noen måter du kan bli flinkere til å være kreativ på.

Innredning

Dette er en kunst i seg selv og du kan absolutt prøve deg fram her. Lek med farger og ulike møbler, og sett inn et eller flere speil for å få rommene til å virke større. Det er mange muligheter her. Det kommer bare an på hvor stort areal du har å leke med.

Scrapbooking

Har du en rekke kvitteringer, bilder og billetter fra ferier og lignende? Prøv deg på scrapbooking. Da kan du virkelig få ut fingeren i forhold til å være kreativ. Det er ikke bare spennende, men barna dine, og andre du kjenner, kan også se gjennom dine album for å få innblikk i ditt liv.

Strikk

Lær deg å strikke. Det du må være flink på når du strikker er å telle. Dette er noe som virkelig rart i begynnelsen, men når du kommer inn i det vil det gå som smurt.

Lag keramikk

Det finnes en rekke keramikk-verksted rundt omkring i landet. Hvorfor ikke benytte deg av et av disse til å få en ny hobby? Det å lage sine egne boller og tallerkener er langt mer spennende enn de fleste av oss kan innse.

Kanskje din nye hobby kan bli ditt levebrød en gang i framtiden?

Det finnes så mange muligheter for deg der ute i kunstverdenen!