Mange tenker kanskje ikke over det, men hver gang man skaper noe som gir en glede eller får en selv eller andre til å føle noe, så har man skapt kunst! Det er mange flere måter å lage kunst på enn det mange kanskje tror.

Å drive med kreative ting er godt for sjel og helse. Mange syns det er avslappende og fjerner fokus fra stressende tanker man får i hverdagen. Det er også bra for hjernen, ved å være kreativ trener man den venstre hjernehalvdelen og blir flinkere til problemløsning. Det kan komme godt med!

En måte å være kunstnerisk på er å bruke seg selv som “lerret”, så og si. Ved å forandre sitt eget utseende i følge en visjon man har så skaper man noe nytt, og resultatet er gjerne kult, eller vakkert, eller morsomt. Derfor telles utkledning som en kunstform, og alle som har et utseende kan derfor hive seg med.

Man har mange materialer å boltre seg med for å oppnå ønsket resultat. Såklart er kostymer en viktig del av en utkledning, men man skal ikke undervurdere sminke heller. Det krever mye finesse og øving for å mestre sminke skikkelig, men til gjengjeld er det veldig gøy og man kan gjøre utrolig mange kule ting med det! Ved å bruke PARYKKER så endrer man og sitt eget utseende drastisk på få sekunder.